Crypto card

In simpele termen is een crypto-kaart een kaart, zowel digitaal als fysiek, die je kunt gebruiken om cryptocurrency te besteden voor normale aankopen.

Wat is een crypto card?

In simpelere woorden, een crypto-kaart is een kaart, zowel digitaal als fysiek, waarmee je cryptocurrency kunt gebruiken om alledaagse aankopen te doen, zoals in de supermarkt. Met een cryptocard kun je jouw cryptocurrency uitgeven, vergelijkbaar met een gewone betaalpas. Het aanvragen van een crypto-kaart is geheel kosteloos, wat verschilt van de kosten die gepaard gaan met het verkrijgen van een traditionele debit- of creditcard.

Hoe werkt een crypto card?

Crypto-kaarten maken het mogelijk om je cryptocurrency te gebruiken voor alledaagse betalingen door je crypto wallet te verbinden met een debitcard.

Om dit te realiseren, hebben bepaalde crypto-beurzen samengewerkt met bekende betaalaanbieders zoals Visa, MasterCard of Swipe. Wanneer je iets aanschaft met een crypto-kaart, werkt dit eigenlijk net zoals je gewend bent met je huidige MasterCard of pinpas.

Voordelen van een crypto card

Met een crypto-kaart kun je zowel online als offline winkelen, zelfs bij winkels die geen cryptocurrency accepteren. Bovendien bieden sommige crypto-kaarten extra voordelen, zoals het ontvangen van crypto-beloningen wanneer je met euro's betaalt in winkels. Daarnaast kun je ook euro's opnemen met je crypto-kaart!

Waar kan ik een crypto card aanvragen?

Bij Bybit kun je een crypto-kaart aanvragen om je cryptovaluta op een handige manier te kunnen gebruiken. Met onze crypto-kaart krijg je toegang tot diverse voordelen en de mogelijkheid om cryptocurrency te benutten voor dagelijkse transacties, zowel online als offline. Aarzel niet om vandaag nog je eigen crypto-kaart bij Bybit aan te vragen en te profiteren van de naadloze integratie van cryptovaluta in je financiële activiteiten.

Bij het gebruik van de Bybit Card profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback-voordelen: Verdien tot 10% aan cashback-punten en profiteer van extra voordelen bij abonnementen. Bovendien is er elke maand een extra 5% cashback beschikbaar voor verschillende geselecteerde categorieën, toegankelijk voor alle gebruikers.
  • Beloningswinkel: Ruil je verdiende punten in voor leuke beloningen.
  • Auto-sparen: Maak gebruik van een rendement tot wel 8% APY op inactieve activa, terwijl je ze op elk gewenst moment kunt uitgeven met de Auto-Sparen functie.

Bybit kaart aanmaken